Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου οι εγγραφές για την πρώτη διδακτική περίοδο, 2012-2013του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γρεβενών (Α.Λ.Π.).
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: http://www.alp.edu.gr/ κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, δίδεται η δυνατότητα προεγγραφής τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6936492842, διατηρώντας έτσι το δικαίωμα προτεραιότητας για εγγραφή, την οποία και θα επιβεβαιώσουν προσερχόμενοι προσωπικά από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου (ώρες 10:00 - 14:00), στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, (13ης Οκτωβρίου 1).
 
Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής έχουν, χωρίς καμιά μορφωτική ή ηλικιακή προϋπόθεση, όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο μαθημάτων, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν είτε σε έναν από τους δύο κύκλους μαθημάτων ή και στους δύο.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη διδακτική περίοδος του Α.Λ.Π. Γρεβενώνπεριλαμβάνει δύο θεματικούς κύκλους μαθημάτων: Α΄κύκλος, Δεκέμβριος - Φεβρουάριος: «Ψυχική & Σωματική υγεία» και Β΄κύκλος, Μάρτιος - Μάιος: «Σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα».
Οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη, ώρα 17:00 έως 20:00., στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών.
Στο Α.Λ.Π. εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι οποίοι θα αναπτύσσουν έγκυρα, και με τρόπο απλό και κατανοητό από όλους, θέματα των αρμοδιοτήτων τους. Την λειτουργία του Α.Λ.Π., διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου θα είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών στις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των προεγγραφών.
Πληροφορίες - διευκρινήσεις: κ. Βουγιούκαλου: 6936492842.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά