Έναρξη εγγραφών στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών νέων μελών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για την εκπαιδευτική χρονιά 2018-2019 από την Τρίτη 02 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα του Χορευτικού προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (Προσχολικής, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Φοιτητών, Ενηλίκων, Αρχαρίων και Τρίτης ηλικίας) και διδάσκονται χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός του χορευτικού είναι: α) να έρθουν οι Γρεβενιώτες και οι Γρεβενιώτισσες σε επαφή με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας στην πιο γνήσια μορφή τους, β) να καλλιεργηθεί ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον που προάγει τη φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες της παράδοσής μας και γ) να διαδοθεί η χορευτική και μουσική παράδοση του τόπου μέσα από ποιοτικές θεματικές παραστάσεις του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στην πόλη, σε περιφερειακές και διεθνείς εκδηλώσεις.

Τη διδασκαλία και την επιμέλεια των προγραμμάτων των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών έχει η παιδαγωγός, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Κατερίνα Προκόβα, με Ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και πολυετή διδακτική εμπειρία σε ανάλογες θέσεις.

Η έναρξη των μαθημάτων για τα παλιά και τα νέα τμήματα αναμένεται να γίνει αρχές Νοεμβρίου στο φιλόξενο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά από τις 9:00 π.μ.–12:00 μ. στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. – Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη και στο τηλέφωνο 24620-82276.

 

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε με χαρά τα νέα μέλη και να ανταμώσουμε με τους  παλιούς μας χορευτές!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά