Δήμος Γρεβενών: Σε τερέν για μίνι βόλεϊ και τένις θα μετατραπεί η Κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού το πρωί της Κυριακής – «Όλη η πλατεία ένα παιχνίδι» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021


Στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας” και με κύριο άξονα την προαγωγή του αθλητισμού στη νέα γενιά, ο Δήμος Γρεβενών θα μετατρέψει την Κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού σε ένα μεγάλο τερέν για μίνι βόλεϊ και τένις, γνωρίζοντας από κοντά τα δύο αυτά δημοφιλή αθλήματα.

Η εκδήλωση, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Γρεβενών, θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.

Στον χώρο θα υπάρχει επίσης ενημερωτικό περίπτερο όπου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών «Δώρο Ζωής» θα πληροφορεί τους πολίτες για τα οφέλη της αιμοδοσίας και το Κέντρο Υγείας Γρεβενών για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους για να αθληθούμε και να ενημερωθούμε, μένοντας υγιείς όπως προβάλει το σύνθημα της φετινής “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας”.


Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά