Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κα. Πέτρου και κ. Νασίκα το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας το οποίο μετά τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών υποδέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Μετά την ενημέρωση που είχαν από τους υπεύθυνους του Χιονοδρομικού Κέντρου ο κ. Κουπτσίδης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη λειτουργία του Χ.Κ. καθώς επίσης και από την παρουσία των επισκεπτών.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας διασκέδασε με ήχους ποντιακούς και χειροκρότησε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Ποντίων και Μικρασιατών τα οποία παρουσίασαν χορούς από τις αλησμόνητες Πατρίδες του Πόντου, στον ετήσιο χορό του Συλλόγου.



Η πορεία του Συλλόγου αποδεικνύει στην πράξη τη μεγάλη προσπάθεια όλων σας όλα αυτά τα χρόνια για τη διατήρηση και διάδοση της ιστορίας και της πλούσιας παράδοσης του Ποντιακού Ελληνισμού και αυτή την προσπάθεια εμείς οφείλουμε να την στηρίζουμε με κάθε τρόπο τόνισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης. Δεσμεύτηκε ότι όσο υπάρχει η ΑνΓρε τόσο ο Σύλλογος όσο και η Ένωση Ποντιακών Συλλόγων θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους τα γραφεία στα οποία στεγάζονται σήμερα και κατέληξε: ο Δήμος Γρεβενών παρά την περίοδο κρίσης που διανύουμε θα είναι κοντά και δίπλα στις προσπάθειες που παράγουν πολιτισμό.
Στη συνέχεια παρέστη στο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία Alfa Wood για το προσωπικό της. Ο κ. Κουπτσίδης ευχήθηκε σε όλους μία Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία. 



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά