Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΑΚΙΑ

 

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Αιμιλιανού και της Ανθρακιάς είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, το απόγευμα της Τρίτης 5-5-2009, ξεκινώντας έτσι την ετήσια περιοδεία στα χωριά του Δήμου, η οποία όπως και τα προηγούμενα έτη θα γίνει σε δύο τακτά χρονικά διαστήματα, την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στην περιφέρεια του Δήμου, νιώθοντας υποχρεωμένος να απαντήσει στις ανάγκες του κόσμου. Μίλησε για την ζωντανή επικοινωνία που πρέπει να υπάρχει, στην θέληση της δημοτικής αρχής να περιγράψει το σημαντικό έργο που έχει γίνει και να ακούσει ταυτόχρονα τα προβλήματα που υπάρχουν.
Συζητήθηκαν τα θέματα του οδικού δικτύου, της ύδρευσης, της ιατρικής φροντίδας, των αναπλάσεων χώρων και σχετικών παρεμβάσεων.
Το κ. Νούτσο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Δέσποινα Ασλανίδου, Οδυσσέας Βλαχός, Σπύρος Μπασνάς και Κώστας Σιούμπουρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Φαρμάκης, Σάββας Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Ψευτογκάς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σάκης Γραβάνης.


 

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά