ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ Τ.Ε.Ι.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος πήρε μέρος στην σημαντική εκδήλωση διαλόγου που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών με αφορμή τη δημιουργία των δύο νέων τμημάτων ΤΕΙ στην πόλη και τον σχετικό προβληματισμό που προκύπτει, την Παρασκευή 13-3-09, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.
Συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Φώλιας Χρήστος, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης Δημοσθένης καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και φορέων.
Ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία της δημιουργίας δύο νέων τμημάτων, άρα μιας ολοκληρωμένης σχολής στα Γρεβενά, με τις άοκνες προσπάθειες του Χρήστου Φώλια, ενώ τόνισε την ανάγκη για την στερέωση μιας παιδείας με ποιοτικά κριτήρια.
Συνεχάρη τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Σαββίδη Λευτέρη για την πρωτοβουλία του και είπε πως πρόθεση του Δήμου είναι να οργανώσει ευρεία συζήτηση για το θέμα στο άμεσο μέλλον.
Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε πως πιστεύει πως δεν θα υπάρξει οικιστικό πρόβλημα, αλλά υπάρχει ανάγκη δημιουργία από όλους μίας ελκυστικής πόλης, που θα προσφέρει πολιτισμό και αθλητισμό ποιότητας στους φοιτητές.
«Είμαστε εδώ σαν δημοτική αρχή για να δώσουμε λύσεις», είπε, θυμίζοντας το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ το οποίο διασφαλίζει τη μεταφορά των φοιτητών, καθώς και την πρόθεση του Δήμου και της ΤΕΔΚ Γρεβενών να παρέχει στα ΤΕΙ υπαλλήλους για την επαρκή στελέχωση του διοικητικού τους μηχανισμού.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά