ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Ο Δήμος Γρεβενών και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού στα πλαίσια του θεσμού “Κύκλοι Τέχνης και Λόγου” παρουσίασε το έργο του φιλόλογου Βασίλη Κ. Αναστασιάδη το βράδυ της Τετάρτης 25-2-2009, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβολίου του Δήμου Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος σε χαιρετισμό του είπε πως συνεχίζεται και διευρύνεται ο κύκλος των δημιουργών του τόπου μας, τους οποίους ο Δήμος Γρεβενών θεωρεί χρέος του να τιμήσει. Αναφέρθηκε δε, περιληπτικά στο σημαντικό συγγραφικό έργο του κ. Αναστασιάδη, διδάκτορα φιλολογίας και επί 15ετία σχολικού συμβούλου φιλολόγων Νομού Γρεβενών.
Στη συνέχεια απένειμε τιμητική πλακέτα στο τιμώμενο πρόσωπο.

H παρουσίαση του βιογραφικού και του συγγραφικού έργου του κ. Αναστασιάδη έγινε από την κ. Ανθή Λιάκου της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, ενώ ακολούθησε ομιλία του συγγραφέα με θέμα «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντινομάρχης Γρεβενών κ. Κώστας Μιχαλογιάννης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο Διοικητής του 586 ΤΠ κ. Βούτσης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών κ. Χάτσιος Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών κ.κ. Βλάχος Οδυσσέας και Σιούμπουρας Κώστας, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Γρεβενών κ. Ζαγκανίκας Σίμος και πλήθος κόσμου.
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά