ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Δήμος Γρεβενών έδωσε το παρόν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 21-2-2009 όπου με κέφι και ιδιαίτερο μουσικό χρώμα μεταφέρθηκε το Γρεβενιώτικο αποκριάτικο κλίμα στην πλατεία Άθωνος με τα γραφικά της στενά: ορχήστρες χάλκινων πνευστών ξεσήκωσαν τους επισκέπτες, προβάλλοντας τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ 2009.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Χάτσιο, τους αντιδημάρχους κ.κ. Ασλανίδου Δέσποινα, Βλάχο Οδυσσέα, Μπασνά Σπύρο, Σιούμπουρα Κώστα και δημοτικούς συμβούλους υποδέχτηκαν ως προσκεκλημένους του Δήμου τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γκιουλέκα Κώστα, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο Βασίλη, τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Καράογλου Θεόδωρο, τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ κ. Σκόδρα Γιώργο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο επί θεμάτων Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο της ΜΚΟ «ΝΕΟΙ» κ. Άννα Ευθυμίου.
Η Γρεβενιώτικη παρουσία στην συμπρωτεύουσα ενθουσίασε τους φίλους του τόπου μας, οι οποίοι ανυπομονούν να βρεθούν στα Γρεβενά το αποκριάτικο τριήμερο.


 ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά