ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕγκρίθηκε ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου Γρεβενών μετά από πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 18-2-2009.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος απαντώντας αναλυτικά στις ερωτήσεις και τα θέματα που τέθηκαν, υπογράμμισε τον έντονο και συστηματικό σχεδιασμό που υπάρχει για το επόμενο χρονικό διάστημα, τεκμηριώνοντας μια διετή πορεία με δυναμικούς στόχους.

Αναφέρθηκε στα θέματα της καθημερινότητας, με τις προγραμματισμένες πλήρεις ανακαινίσεις των οδικών δικτύων (ασφαλτοστρώσεις), τη δημιουργία δικτύου παιδικών χαρών σε όλη την πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα, την πρόνοια για άσκηση κοινωνικής πολιτικής.
Ταυτόχρονα, προχωρούν τα σχέδια για τη Γεώσφαιρα, την πνευματική αποκομιδή των απορριμμάτων και το Μουσείο Μανιταριού, με έτοιμες μελέτες και λεπτομερή προώθηση των ζητημάτων αυτών.

Τέλος, στην ίδια συνεδρίαση υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΥΑΓ, στον οποίο όχι μόνο δεν υπάρχει καμία αύξηση στην τιμολογιακή πολιτική, αλλά προβλέφθηκε έκπτωση 50% στα αγροτικά τιμολόγια, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία του Δήμου.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά