ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11/2/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤην Τετάρτη 11-2-2009 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών και το σώμα ασχολήθηκε μεταξύ των άλλων και με τα εξής:

► Πολύωρη συζήτηση για τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά την οποία κατέθεσαν αναλυτικά τις απόψεις τους πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων καθώς και εκπρόσωποι φορέων, με κύριο θέμα την ηχορύπανση και την όχληση σε παρακείμενες κατοικίες.
Με εισήγηση του Δημάρχου, η οποία υπερψηφίστηκε, η Δημοτική αρχή κάνει πράξη το σεβασμό στον πολίτη, μειώνοντας το ωράριο από τις 3 π.μ. στις 2 π.μ. (εκτός Παρασκευής και Σαββάτου), τονίζοντας την άμεση εφαρμογή και επιβολή αυστηρών διοικητικών ποινών, ενώ με κάθε υποτροπή θα υπάρξει –κλιμακωτά- αύξηση των προβλεπόμενων ποινών.

► Έγκριση πρόσληψης προσωπικού δίμηνης διάρκειας για 5 άτομα, για να καλυφθούν οι ανάγκες της καθαριότητας και να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι δημότες. Επίσης προγραμματίστηκε η πρόσληψη προσωπικού για το έτος 2009 για να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου για το τρέχον έτος.

► Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος ζήτησε ευθέως την παραίτηση (ανεξαρτητοποίηση) του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Βάιου Βάιου, αφού από την αρχή της θητείας της Δημοτικής αρχής δεν επέδειξε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης με τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης.

► Ο προϋπολογισμός και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Γρεβενών θα συζητηθούν σε Δ.Σ. την επόμενη Τετάρτη.

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά