ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΜήΝΑΣ – Εθελοντισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



«ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008
ΜήΝΑΣ – Εθελοντισμού –ΜήΝΥΜΑ Ανθρωπισμού
«Ο Ανθρωπισμός είναι πολιτισμός»

Ο Δήμος Γρεβενών Γιορτάζει
τα Χριστούγεννα του 2008
σε συνεργασία με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
και
σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του»

Παρά το τσουχτερό κρύο οι Γρεβενιώτες αγκάλιασαν την έναρξη των εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών για ένα ξεχωριστό Δεκέμβριο 2008 το πρωί της Κυριακής 7-12-2008 στην Πλατεία Αιμιλιανού.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής του Νομού Γρεβενών Χρήστος Φώλιας, μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Σταύρο Καλαφάτη συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο.

Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να συνεισφέρουν στο έργο των ανθρωπιστικών οργανώσεων στο BAZAAR με μήνυμα: "Το μέλλον είναι ο Ανθρωπισμός". Συμμετείχαν οι οργανώσεις: Unicef, ACTION AID, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Σύλλογος Αλληλεγγύης "Ελπίδα", Κ.ΔΑ.Π Α.μ.εΑ Δήμου Γρεβενών, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γρεβενών έδωσε το παρόν δυναμικά με τα παιδιά να πρωταγωνιστούν με χρώματα και bazaar βιβλίου.

Στο πνεύμα το γιορτών και το ΜΑΝΙΤΑΡΟ ΓΛΥΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ενώ το ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής Δήμου Γρεβενών με θέμα: ΩΔΗ ΣΤΗ ΧΑΡΑ (υπεύθυνη σύνθεσης: Ελιζάνα Πολλάτου) καταχειροκροτήθηκε.








ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά