Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Γρεβενών παρέστη ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013, παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ μέσα στο κλίμα του εορτασμού των Αποκριών, με κέφι, ζωντάνια, και χορό.
Ο κ. Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα συνεχίζει να στηρίζει το ΚΑΠΗ, ώστε να είναι ένα χώρος δημιουργικός και όχι απλά ένας χώρος συνάντησης..
Είμαστε πάντα τόνισε δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, προσπαθούμε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Είστε εσείς που με κάθε τρόπο στηρίζεται τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Τέλος τους ευχαρίστησε για την πολύ όμορφη εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Σέργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Χάτσιος.
Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊος Κόραβος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης και Γεώργιος Νασιόπουλος.







ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά