Έναρξη Λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Γρεβενών


Ο Δήμος Γρεβενών, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το σχολικό έτος 2020-2021.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση και στη μόρφωση σε όλους. Ο Δήμος Γρεβενών καλεί όσους εθελοντές καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να συνδράμουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να δηλώσουν την διαθεσιμότητα τους, στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2462028098 ή με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών (Μαθητική Εστία) τηλ. 2462028098.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν από 21/09 με ημερομηνία λήξης την 2/10 και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Κέντρο Κοινότητας (Μαθητική Εστία).


Ο Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας
Κατσάλης Αλέξανδρος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά