Δήμος Γρεβενών: Φωτογραφίες Πολιτών από τις «Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές» τους


Όμορφες εικόνες από τις “Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές” τους έστειλαν στον Δήμο Γρεβενών, συμπολίτες μας από την πόλη και τις κοινότητες Βατόλακκος και Περιβολάκι, οι οποίες παρουσιάζουν τον καλαίσθητο αλλά και πρωτότυπο εορταστικό στολισμό που επέλεξαν με πολύ γούστο για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους, τα μπαλκόνια τους, τις αυλές τους, το χωριό τους.

Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών ευχαριστεί θερμά τους συνδημότες που μοιράστηκαν μαζί μας τις φωτεινές γειτονιές τους και κυρίως το μήνυμα αισιοδοξίας που αυτές εκπέμπουν μέσα από τα χρώματα και την λάμψη των Χριστουγεννιάτικων στολιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι ανοιχτό παραμένει το κάλεσμά μας σε όλους τους δημότες, εφόσον το επιθυμούν, να στείλουν ηλεκτρονικά στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Γρεβενών και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , φωτογραφίες από τις δικές τους “Χριστουγεννιάτικες Γειτονιές” ώστε να αναρτηθούν εν συνεχεία στη σελίδα μας στο Facebook, στην ιστοσελίδα του Δήμου που είναι το www.dimosgrevenon.gr καθώς και στα τοπικά sites της Δυτικής Μακεδονίας.


Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά