Δήμος Γρεβενών: Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής – Παρατηρήσεις, Σχόλια και Επισημάνσεις έως τις 30 Ιουνίου


Στο πλαίσιο του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2018-2019 και 2020, ο Δήμος Γρεβενών καλεί πολίτες και φορείς να στείλουν ηλεκτρονικά, έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις επισημάνσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δημοτικού Συμβουλίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Το πλήρες κείμενο του απολογισμού έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών, προκειμένου να λάβετε γνώση για την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης που αφορούν τη συγκεκριμένη τριετία.

Σημειώνεται ότι ο απολογισμός θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών όπου παρατηρήσεις, που τυχόν θα σταλούν, θα συμπεριληφθούν στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Η ειδική αυτή συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Τρίτη 6 Ιουλίου και ώρα 19:00 με τηλεδιάσκεψη εξαιτίας των περιορισμών που ισχύουν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

 


Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά