Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει την Αθλήτρια του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών, μαθήτρια της Α΄ Τάξης Γυμνασίου, Κατερίνα Τσιούφα για την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης, στους Πανελλήνιους αγώνες χιονοδρομίας Τεχνικής Κατάβασης και Γιγαντιαίου Σλάλομ, που διεξήχθησαν το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου.
Η μικρή Κατερίνα, η νεράιδα του χιονιού, η νεράιδα του δικού μας Χιονοδρομικού Κέντρου, μας έκανε και πάλι υπερήφανους με τη διάκριση της και τη νέα της επιτυχία. Επιτυχία που της χάρισε το εισιτήριο, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες τεχνικής κατάβασης και γιγαντιαίου σλάλομ στην Ιταλία, στις αρχές Απριλίου.
Συγχαίρει την Κατερίνα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κατάβασης που διεξήχθη στην Bursa της Τουρκίας.
Συγχαίρει επίσης τα Μέλη του Δ.Σ. του Χ.Ο.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξουν αθλητές στα αγωνίσματα χιονοδρομίας.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα για την Τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Γρεβενών. Οι επιτυχίες των μικρών αθλητών του Χ.Ο.Σ. συνεπικουρούν με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια που κάνουμε για την προβολή των Γρεβενών και του Χ.Κ.Β. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Οι ευχές όλων μας, για μία ακόμη διάκριση, θα συνοδεύουν τη μικρή Κατερίνα στην Ιταλία.
Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά