Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συμμετείχε στη συνάντηση-σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Δασταμάνη παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την υλοποίηση έργων μέσω του ΕΣΠΑ, που στόχο έχουν το αναπτυξιακό μέλλον των Γρεβενών.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρέστη στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση Γρεβενιώτες, να στηρίξουν τα Γρεβενά και να αποδείξουν την αγάπη τους γα τον τόπο καταγωγής τους έμπρακτα, απογραφόμενοι στο Δήμο στην απογραφή του πληθυσμού που θα γίνει το επόμενο διάστημα. «Τα Γρεβενά σας έχουν ανάγκη, ο Δήμος Γρεβενών έχει ανάγκη την παρουσία των Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης, έχει ανάγκη να στηριχθεί από εσάς, έχει ανάγκη το δικό σας δυναμικό παρών. Η δική σας στήριξη με την απογραφή σας στα Γρεβενά δίνει δύναμη στον τόπο μας», τόνισε στο χαιρετισμό του ενώ ζήτησε και τη βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτή των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου. «Είμαι βέβαιος τόνισε ότι και σε αυτή τη μάχη το Προεδρείο του Συλλόγου θα σταθεί αρωγός μας».
Υποσχέθηκε ένα Δήμο ανθρώπινο κοντά και δίπλα στα προβλήματα και την καθημερινότητα των πολιτών. Ένα Δήμο που θα ακουμπά στα προβλήματα των Πολιτών και όχι μόνο. Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.
Στην εκδήλωση παρέστη η Αντιδήμαρχος Γρεβενών κα Αικατερίνη Πέτρου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά