Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, η εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης των Γρεβενών και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Γρεβενών σχολικού έτους 2009 – 2010. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Σημαντική ημέρα για τα γράμματα και την παιδεία η ημέρα των Τριών Ιεραρχών τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο χαιρετισμό του και συνεχάρη το Μητροπολίτη Γρεβενών και Πρόεδρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου και Μαργαρίτη Βρέντζιου» και «Νικολάου και Κούκας Κωνσταντινίδη» κ.κ. Σέργιο που συνεχίζει ακούραστα εδώ και χρόνια να επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των μαθητών σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών.

Συνεχάρη επίσης τους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν παραδίδοντας στην τοπική κοινωνία ικανούς «ανθρώπους» τους οποίους έχει ανάγκη ο τόπος μας. Τέλος συνεχάρη τους μαθητές που διακρίθηκαν, τονίζοντας ότι στο πρόσωπο τους επιβραβεύονται οι κόποι όλων των μαθητών του τόπου μας πρωτευσάντων και μη. Ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο την προσπάθεια τους ώστε να καταστούν χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν ε την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χαντάβας, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Μίγκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Τόσκας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών κα Πέτρου, και κ.κ. Μιχαλογιάννης, Καραγιάννης, Γούλας, ο Διοικητής του 586 Κ.Ε.Ν. Γρεβενών κ. Βουτσής, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χονδρός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Καίσαρης, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών κ. Ζήσης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών κ. Νούτσος οι Προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.κ. Νάστος και Λιάμπας, Εκπρόσωποι Φορέων, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων του Νομού, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές και Γονείς.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Δήμαρχος πάρεση στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης-Γρεβενών. Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους μία Καλή Χρονιά γεμάτη επιτυχίες. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά