Οι Πολίτες πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στη ΔΕΥΑΓ και να κλείνουν τα αυτιά τους στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης από τα γραφεία της ΔΕΥΑΓ αμέσως μετά την ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή και του Υπαλλήλους, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011.

Υπάρχουν προβλήματα τα οποία έχουν ειπωθεί πολλές φορές και τα οποία έχουν πάρει το δρόμο της Εισαγγελικής έρευνας, αυτό που εμείς θέλουμε είναι να σταματήσει η παραφιλολογία και οι πολίτες να δείξουν αι πάλι εμπιστοσύνη στη ΔΕΥΑΓ. Στόχος μας είναι να εξυγιανθεί η εταιρεία και να γίνει εταιρεία κοινωνικών παροχών για όλους τους Δημότες και συνέχισε, υπάρχουν κακώς κείμενα αυτά θα βγουν στο φώς θα υπάρξουν υπεύθυνοι και θα αποδοθούν ευθύνες.
Θα υπάρξει μία ξεκάθαρη εικόνα η οποία θα γνωστοποιηθεί σε όλους τους Πολίτες και να είναι σίγουροι και βέβαιοι ότι αυτή η εταιρεία μπορεί και θα γίνει υγιής, μπορεί να είναι βιώσιμη, μπορεί να φέρει έσοδα στο Δήμο, τα οποία αφού εξυγιανθεί οικονομικά η επιχείρηση, να διατίθενται για κοινωφελή έργα προς όφελος των Πολιτών.
Οι δημότες πρέπει να στηρίξουν την ΔΕΥΑΓ, η οποία θα έχει την ευθύνη της Υδροδότησης όλου του Νέου Δήμου και τη λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού καθώς και του μεγάλου έργου που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για την ύδρευση της πόλης. Τόνισε ότι από την επομένη χρονιά θα γίνει πράξη ο στόχος για μείωση των τιμολογίων. Υποσχέθηκε σωστή διαχείριση και καλύτερες παροχές υπηρεσιών προς όλους και μία εταιρεία υγιή και βιώσιμη με παροχή ποιοτικότερου νερού. Τέλος ζήτησε για ακόμη μία φορά οι Πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στην Εταιρεία».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά