Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιανουαρίου 2011 επισκέφθηκε το Κολυμβητήριο, το οποίο επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσουν οι Αθλητές κανονικά τις προπονήσεις τους και οι μικροί κολυμβητές τα μαθήματά τους.
Ο κ. Δήμαρχος μετά από μία μικρή ξενάγηση στους χώρους και την ενημέρωση που είχε από τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου δήλωσε: «Γίνεται μία σημαντική προσπάθεια από την ημέρα που αναλάβαμε να λειτουργήσουμε το κολυμβητήριο παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
Απευθυνθήκαμε σε χορηγούς, εργολήπτες Δημοσίων έργων μεγάλων Εταιρειών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας και έτσι το κολυμβητήριο άρχισε και πάλι να λειτουργεί. Σε όλους αυτούς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Πιστεύουμε κατέληξε ο κ,. Κουπτσίδης ότι στην πορεία θα βρούμε τον τρόπο για την ομαλή και χωρίς προβλήματα λειτουργία του Κολυμβητηρίου. Στόχος μας είναι αυτή η σημαντική δομή του τόπου μας να είναι ενεργή για τους Αθλητές και τα μικρά παιδιά του Συλλόγου».


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά