ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΚΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος με συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 11-11-2010, κάλεσε όλους τους Γρεβενιώτες να στηρίξουν ολόθερμα, στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, το συνδυασμό του Γιώργου Δακή.
«Οφείλουμε να στηρί­ξουμε τη "Συμμαχία των Πολιτών", τον Γιώργο τον Δακή και βέβαια, ε­δώ στα Γρεβενά, τον εξαίρετο φίλο και επιστήμονα τον Γιώργο Δασταμάνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος.
Ο κ. Νούτσος μίλησε με σκληρή γλώσ­σα, αναλύοντας το γιατί οι πολί­τες του Νομού Γρεβενών θα καταδικά­σουν τις αυτοδιοικητικές και πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης.
Πρώτα έδωσε έμφαση στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών και στα κριτήρια που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη το εκλογικό σώ­μα, προκειμένου να κά­νει την επιλογή του.
Ιδιαίτερη αναφορά έκα­νε σε συγκεκριμένα έργα (Πνευματικό Σύστημα Αποκομιδής Απορριμμά­των, Δημοτική Πινακοθή­κη   και Κοινωνικές Δομές) που ενώ ήταν πανέτοιμα, δεν προχώρησαν εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης. Η κυβέρνηση επέδειξε πολιτικό, κομματικό και κοινωνικό κυνισμό, αποστερώντας από την τοπική κοινωνία σημαντικά έργα και υποδομές, είπε χαρακτηριστικά.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε επίσης και τον πολιτικό χαρακτήρα της εκλογικής διαδικασίας λέγοντας πως: «Την πρώτη Κυριακή στάλθη­κε ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής. Είναι σί­γουρο πως οι συμπολίτες μας δεν πρόκειται να επιβραβεύσουν ούτε τακτικές επιλεκτικών αποκλεισμών και κομματικού ρε­βανσισμού, ούτε πολιτι­κές αδιέξοδες που κατα­δικάζουν μια κοινωνία στην ύφεση και την υπα­νάπτυξη.
Τη δεύτερη Κυριακή, θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας να πά­ρουν μαζικά μέρος στην εκλογική διαδικασία. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Το   μήνυμα της   καταδίκης των αυτοδιοικητικών και πολιτικών επιλογών της Κυβέρνησης πρέπει να είναι εκκωφαντικό».

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά