ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ολόκληρος ο Νομός Γρεβενών γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο, δίνοντας την καλύτερη αφορμή για να γίνουν τα χωριά μας τόπος συνάξεως των απανταχού Γρεβενιωτών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, βρέθηκε σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα, στηρίζοντας τα πολιτιστικά τους δρώμενα.

Την Παρασκευή 13-8-2010 παραβρέθηκε στην Λαϊκή βραδιά της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ στο Βατόλακκο Γρεβενών.


ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
Την Παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως Θεοτόκου παρακολούθησε τον Μέγα Εσπερινό στο ομώνυμο μοναστήρι του Μικροκάστρου.


Μικρόκαστρο
Κατόπιν βρέθηκε στην Πολιτιστική Βραδιά του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου, απονέμοντας μάλιστα τιμητική πλακέτα στο εξαίρετο χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου από την Λεμεσό της Κύπρου.


Βατόλλακος
Στη συνέχεια, στα Αηδόνια Γρεβενών συναντήθηκε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα και  τον Δήμαρχο Ηρακλεωτών Σάκη Καραγιάννη, στο παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού.

Αηδόνια
Τέλος, στις Αμυγδαλιές Γρεβενών, παρακολούθησε ωραία βραδιά με λαϊκή και έντεχνη μουσική στην πλατεία του χωριού.
Τον Δεκαπενταύγουστο, ο Δήμαρχος Γρεβενών παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σπήλαιο Γρεβενών.
Ενώ το ίδιο βράδυ παραβρέθηκε στο 22ο ΑγιοΘεοδωρίτικο Αντάμωμα.


Σαμαρίνα
Την Δευτέρα 16-8-2010  παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στη Μεγάλη Παναγιά της Σαμαρίνας Γρεβενών και στη συνέχεια στην αυλή της εκκλησίας τον «Μεγάλο» χορό του χωριού ή «Τσιάτσο».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά