ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 8-7-2010


Συνέντευξη Δημάρχου Γρεβενών για
ζωτικά οικονομικά ζητήματα
Στην σημαντική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών την Τετάρτη 7-7-2010 για σύναψη δανείου ύψους 1.100.000 ευρώ αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 8-7-2010.
Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή της αξίας του οικοπέδου της Εθνικής Τράπεζας καθώς για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών του δήμου, που ουσιαστικά σε ένα μεγάλο ποσοστό αφορούν μισθοδοσίες υπαλλήλων. Η Δημοτική Αρχή είναι εδώ, είπε ο κ. Νούτσος, σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους και θα συνεχίσει με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της να συμβάλλει στην άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, γιατί αν μη τι άλλο, οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών υπογράμμισε τη δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία και την μείωση κατά 40% των εσόδων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αφήνει απροστάτευτους τους εργαζομένους και μάλιστα σε ευαίσθητους τομείς όπως οι κοινωνικές δομές.
Μίλησε επίσης για την απόλυτα αρνητική θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Γρεβενών λέγοντας πως ο μικροκομματικός καιροσκοπισμός και η πολιτική ανευθυνότητα υπερκέρασαν δυστυχώς το αυτονόητο…το δικαίωμα των εργαζομένων να αμείβονται για τη δουλειά που προσφέρουν.
Τέλος είπε πως «δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Οι πολίτες ήδη νιώθουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της ολιγωρίας, των καθυστερήσεων και των λανθασμένων πολιτικών. Οι αντοχές όλων έχουν πλέον εξαντληθεί. Ευχή όλων μας να μην υπάρξει, όπως πολύ προβλέπουν, η απόλυτη, ολοκληρωτική κατάρρευση».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά