ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ



Στα Νέα Δημοτικά Σφαγεία Γρεβενών την Παρασκευή 30-4-2010, πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ελέγχει το βαθμό εκπαίδευσης της ΠΥ Γρεβενών και τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την οποία παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος. Ο κ. Νούτσος μίλησε με ενθουσιασμό για το επίπεδο ετοιμότητας και την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της ΠΥ Γρεβενών.


Το σενάριο προέβλεπε πυρκαγιά στον αποτεφρωτήρα των Σφαγείων και εγκλωβισμό ατόμου. Μετά την επέμβαση της ομάδας πυροπροστασίας των Σφαγείων, κατέφθασαν άμεσα στο χώρο τρία πυροσβεστικά οχήματα με 12 άνδρες. Με το πέρας της ασκησης διαπιστώθηκε η πλήρη ετοιμότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η άριστη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
Στην άσκηση ήταν παρόντες ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Βαλοδήμος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Θεόδωρος Καίσαρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Χάτσιος και ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Οδυσσέας Βλάχος.
***




Την προηγούμενη ημέρα ο Δήμαρχος Γρεβενών είχε επισκεφθεί τα δημοτικά Σφαγεία διαπιστώνοντας τον εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας τους, με όλες τις νόμιμες άδειες και εξήρε το γεγονός ότι πλέον τα Δημοτικά Σφαγεία Γρεβενών έχουν την πιστοποίηση και για βιολογικά σφάγια, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό αφού είναι τα μοναδικά που έχουν αυτή την πιστοποίηση στη Δυτική Μακεδονία.
Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την σημασία που έχει ο ρόλος των Σφαγείων και για τη βιολογική κτηνοτροφία, ευχαριστώντας θερμά όλους τους εργαζομένους που με πάθος και εργατικότητα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την άψογη λειτουργία τους.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά