Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
 
1.      Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Γρεβενών 2012-2014 και της έκθεσης των διαδικασιών κατάρτισής του.
2.      Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
3.      Ανατροπή των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ανάληψης υποχρέωσης-δέσμευσης πίστωσης.
4.      Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης κατά πλήρη κυριότητα ενός οχήματος πλύσης κάδων με αριθμ. κυκλοφορίας ΜΕ 52670 από την ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.
5.      Επιβολή τέλους ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες Δήμου Γρεβενών που υδροδοτούνται από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης έτους 2013.
6.      Επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμ. 125/2012 θετικής γνωμοδότησης Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Γρεβενών για πρόταση «Καθορισμού οριογραμμών τμήματος ρέματος που βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή του Δ. Γρεβενών και στα όρια της επέκτασης σχεδίου πόλης, πλησίον και σε επαφή με την ιδιοκτησία του κ. Γιαννακόπουλου Δημητρίου στη θέση «Λάκα» της κτηματικής περιοχής Δ. Γρεβενών».
7.      Επιβολή τελών και δικαιωμάτων Δήμου Γρεβενών έτους 2013.
8.      Επί αίτησης παραιτήσεως του κ. Μπακόλα Λουκά μισθωτή του αρ. 5 Καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς και έγκριση της εκ νέου εκμίσθωσής του.
9.      Συζήτηση για το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά