ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ

“Κύκλοι Τέχνης και Λόγου”
ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ

Ο Δήμος Γρεβενών και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού στα πλαίσια του θεσμού “Κύκλοι Τέχνης και Λόγου” παρουσίασε το έργο του συγγραφέα και πολιτικού επιστήμονα Γιάννη Αθ. Μήτσιου το βράδυ της Τρίτης 21-4-2009, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα της ομιλίας, την οικονομική κρίση και τις συνέπειες τις, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για την ευκαιρία που έχει ο Δήμος να τιμήσει ένα νέο πρόσωπο με σημαντικό έργο.
Hπαρουσίαση του βιογραφικού και του συγγραφικού έργου του κ. Μήτσιου έγινε από τον κ. Αντώνη Παπαβασιλείου, ενώ ακολούθησε ομιλία του συγγραφέα με θέμα «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Ξεχωριστό ήταν το ενδιαφέρον του κοινού που είχε γεμίσει την αίθουσα και η γόνιμη συζήτηση που έγινε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντινομάρχης Γρεβενών κ. Κώστας Μιχαλογιάννης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.


ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 2007-2010 - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΟΥΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2007-2010




Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά