Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γρεβενών  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Γνωριμίας  με την κοινωνία των Γρεβενών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Θ. Παυλίδη, Καθηγητή Μαθησιακών Δυσκολιών Παν/μίου Μακεδονίας, ο οποίος θα δώσει διάλεξη με  θέμα: «Εγκέφαλος & Μάθηση στο σπίτι & στο σχολείο».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, μπορεί δηλαδή να την παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται ανεξάρτητα εάν είναι ή όχι ήδη εγγεγραμμένος στο Α.Λ.Π..
 
Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν και εγγραφές για την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών  (Α.Λ.Π.).,και συγκεκριμένα για τον α’ κύκλο μαθημάτων  με θέμα:: «Σωματική & ψυχική Υγεία» και β’ κύκλο μαθημάτων με θέμα:: «Σύγχρονα Κοινωνικά προβλήματα».
 
Επίσης συνεχίζονται και ηλεκτρονικά  οι εγγραφές από την ιστοσελίδα: http://www.alp.edu.gr/ κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Στις εγγραφές τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη ώρες 17:00 έως 20:00.
 
 Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: http://www.alp.edu.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά