Τη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, ενημερωτική συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών, στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Γρεβενών έτους 2013.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στα έργα που έχει προγραμματίσει ο Δήμος για το 2013 τονίζοντας ότι θα δοθεί μεγάλη έμφαση και προτεραιότητα σε έργα ανάπλασης και υποδομών των Τοπικών Κοινοτήτων. Στόχος μας είναι τόνισε να κάνουμε ποιοτική την καθημερινότητα των Δημοτών μας. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τους Προέδρους συνεργασία και γραπτές προτάσεις για τις παρεμβάσεις προτεραιότητας των περιοχών τους.
Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2007-2013 (ΕΣΠΑ), σε αυτά που έχουν υποβληθεί για χρηματοδότηση και βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης καθώς στα έργα προς υποβολή προτάσεων.
Αμέσως μετά ακολούθησε διαλογική  συζήτηση για τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων των Τοπικών Κοινωνιών.
Στη συνάντηση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ. Γεώργιος Αρμπάρας, κα Αικατερίνη Πέτρου, κ. Βάϊος Κόραβος, κ. Κων/νος Παλάσκας, κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, κ Γεώργιος Ουζουνίδης, κα Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου και κ. Νικόλαος Τσιουτσιούμης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κα Δήμητρα Δόλγηρα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Χατζηγεωργίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά