Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Γρεβενών, με στόχο τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του Κολυμβητηρίου σε ποσοστό 20-25% αλλά και τη χωρίς προβλήματα λειτουργία του στο μέλλον.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 το Κολυμβητήριο όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Αμέσως μετά δήλωσε: «στην προσπάθειά μας για εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα με τα όποια ήρθαμε αντιμέτωποι, ο Κολυμβητικός Σύλλογος Γρεβενών «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συνέβαλε τα μέγιστα, για αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Πιστεύουμε τόνισε ότι η συνέχιση της μέχρι σήμερα αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασία μας με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, θα έχει ως αποτέλεσμα την οριστική λύση του προβλήματος.
Οι εργασίες των παρεμβάσεων θα ολοκληρωθούν το Μάρτιο τρέχοντος έτους και έτσι μία σημαντική Αθλητική Δομή του Δήμου θα είναι στη διάθεση των αθλητών του συλλόγου «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αλλά και όλων των πολιτών.
Ζητάμε την κατανόηση των αθλητών και των γονέων τους για τα προβλήματα που δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου. Θέλαμε τόνισε να βρούμε λύσεις οριστικής επίλυσης των προβλημάτων και όχι προσωρινής. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιτυχίες των αθλητών του Κολυμβητικού Συλλόγου θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους και στο μέλλον.
Ως Δήμος στηρίζαμε και στηρίζουμε τους Αθλητικούς Συλλόγους με κάθε τρόπο».
Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊος Κόραβος, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Γρεβενών κ. Νώντας Τοτίδης, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» κ. Αθανάσιος Παπανικολάου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014
Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά