Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γρεβενών κ. Βασίλειο Λάτσο, την Αντιδήμαρχο κα Αικατερίνη Πέτρου και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Βασιλική Σταυροπούλου,  επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013, την Τοπική Κοινότητα Δοτσικού, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία...

των εργασιών του έργου «Ανάπλαση – Αναβάθμιση οικισμού Δοτσικού».
Το έργο είναι προϋπολογισμού 150.000,00€, η χρηματοδότηση του γίνεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» και ανάδοχος, με έκπτωση 38%, είναι η εταιρεία «Ιωάννης Σιαμίδης & ΣΙΑ Κατασκευαστική Ε.Ε.»
Πρόκειται για ένα έργο αναπλάσεων στο οποίο προβλέπεται να πραγματοποιηθούν επεμβάσεις σε πέντε τμήματα του οικισμού με τσιμεντοστρώσεις, πλακοστρώσεις και επιστρώσεις με γρανιτοκυβόλιθους, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών, αμέσως μετά δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος (ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα 2 από τα 5 τμήματα του έργου) και τόνισε ότι το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον οικισμό καθώς συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά