Η μεγάλη επιτυχία των αθλητριών της ομάδας Βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών με την άνοδό  στην Α2  Εθνική κατηγορία μας έκανε να αισθανθούμε, ως Γρεβενιώτες, χαρά και υπερηφάνεια για τις επιδόσεις των παιδιών μας και αισιοδοξία για το αθλητικό μέλλον του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τις αθλήτριες, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν το επιθυμητό, για την ομάδα και τις ίδιες, αποτέλεσμα και εύχεται να είναι πάντα  καλά και να κερδίζουν τους αγώνες της ζωής τους.
Συγχαίρει τους προπονητές της ομάδας για την άρτια προετοιμασία των κοριτσιών καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ οι οποίοι έκαναν πράξη, στηρίζοντας την ομάδα, το στόχο της επιτυχίας.
Ιδιαίτερα συγχαίρει το φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και με κάθε τρόπο στήριξε το στόχο της ανόδου.
Με τη βεβαίωση ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι πάντα κοντά στο Γυμναστικό Σύλλογο, εύχεται καλή επιτυχία στη νέα πορεία της ομάδας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά