Γλυκές μελωδίες από χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους της πόλης των Γρεβενών, πολύχρωμα φώτα, μυρωδιές, γλυκίσματα, ευχές και δώρα από τον Άγιο Βασίλη, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Γρεβενών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σε συνεργασία με το ΕΒΕ Γρεβενών, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών-ειδών εστίασης-κέντρων ψυχαγωγίας. Εκδηλώσεις απόλυτα εναρμονισμένες με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν.
Στις 17 Δεκεμβρίου 2012 ανάβουν τα φώτα φωτίζουν όλη την πόλη, ενώ στην Πλατεία Αιμιλιανού θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Δάσος γεμάτο εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.
Από τις 17 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2012 από τις 11:00πμ.έως τις 2:00μ.μ. και από τις 6:00μ.μ. έως και τις 9:00μ.μ. οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν με μουσικές.
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 ο Άγιος Βασίλης με μεγάλη παρέα θα επισκεφθεί το Χριστουγεννιάτικο δάσος στην Κεντρική Πλατεία στις 12:00 το μεσημέρι για να μοιράσει ζαχαρωτά, γλυκά και καραμέλες για όλους τους λιλιπούτιους φίλους μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφθεί και πάλι στις 12:00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία με ένα μεγάλο σάκο γεμάτο δώρα για τους μικρούς μας δημότες.
Γλυκές μελωδίες θα ακουσθούν από ομάδα παιδιών του Δημοτικού Ωδείου σε μία ξεχωριστή βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, ενώ επιτροπή θα βραβεύσει την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα εμπορικού καταστήματος της πόλης των Γρεβενών.
Σε αυτές τις γιορτές όλοι μαζί φωτίζουμε την πόλη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ 2011-2014












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά