Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής


 Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής

 

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 24-04-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει και των άρθρων 8 και 9 του ν.5056/2023, προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

α/α

ΘΕΜΑ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ευαγγελόπουλος Ιωάννης

  1. 1.

Εξειδίκευση πίστωσης για την τακτική επιχορήγηση (ΥΠ.ΕΣ. Β΄ Κατανομή έτους 2024) των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Γρεβενών ποσού 78.540.00€, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων του Δήμου Γρεβενών

  1. 2.

Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού             Εκμίσθωσης Δημοτικής αίθουσας (Στέκι Νεολαίας – Κέντρο Νεότητας) της Κοινότητας   Αγίου Γεωργίου  Δήμου Γρεβενών,  σύμφωνα με την  62/2024 απόφαση του Δ.Σ.

  1. 3.

Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού          Εκμίσθωσης Δημοτικής αίθουσας (Στέκι Νεολαίας – Κέντρο Νεότητας) της Κοινότητας   Αγίου Γεωργίου  Δήμου Γρεβενών,  σύμφωνα με την  62/2024 απόφαση του Δ.Σ.

  1. 4.

Ορισμός Δικηγόρου για την άσκηση κάθε προβλεπόμενης νόμιμης δικαστικής ενέργειας, ήτοι την σύνταξη και κατάθεση, την παράσταση (προτάσεις κλπ) και συζήτηση αγωγής νομής του Δήμου Γρεβενών κατά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης, καθώς και την εκπροσώπηση του Δήμου Γρεβενών, ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου σε πρώτο και δεύτερο βαθμό μέχρι την τελεσιδικία της απόφασης, για όποτε οριστεί δικάσιμος, καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο και τον εν γένει χειρισμό της υπόθεσης, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πλήρως και επαρκώς τα συμφέροντα του Δήμου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ρήγας Σκόδρας

  1. 5.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΙΔΗΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΠΟΤΑΜΟΥΛΙ» ΔΗΜΟΥ Θ. ΖΙΑΚΑ»

  1. 6.

Έγκριση Πρωτοκόλλου ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΡΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΤΣΙΚΟΥ»

  1. 7.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2021)»

  1. 8.

Έγκριση Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ 5 Χ5»

  1. 9.

Τροποποίηση του άρθρου 5 της Προγραμματικής Σύμβασης “Διερεύνηση προσεγγίσεων διεπιστημονικού χαρακτήρα για την αποκατάσταση και ανάκαμψη της περιβαλλοντικής λειτουργίας του Γρεβενίτη ποταμού και την ενσωμάτωση του στον αστικό ιστό”, ως προς την επέκταση της χρονικής διάρκειας του έργου κατα ένα ένα έτος με αντίστοιχη τροποποίηση/παράταξη της  Προγραμματικής Σύμβασης.

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Κυριάκος  Ταταρίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά