Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής



Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής

 

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 21-02-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

α/α

ΘΕΜΑ

Εισηγητής


ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

 

  1. 1.

Ανάκληση -ακύρωση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου μουσικής  σε    Κ. Υ. Ε. με την επωνυμία GALLERY ιδιοκτησίας ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

(Πληροφορίες:Χ¨συμεωνίδης Παυλος)

Κατσάλης

Αλέξανδρος

  1. 2.

Ανάκληση -ακύρωση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου μουσικής  σε    Κ. Υ. Ε. με την επωνυμία LE MEILLEUR ιδιοκτησίας ΜΠΑΖΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ  (Πληροφορίες:Χ¨συμεωνίδης Παυλος)

-//-


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

  1. 3.

Παράταση χρόνου παράδοσης της υπηρεσίας  με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΅ΑΝ. ΓΡΕ ”. (Πληροφορίες: Παρασχος Ευθύμιος)

Ευαγγελόπου-λος Ιωάννης

  1. 4.

Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου της Κοινότητας Ποντινής Δήμου Γρεβενών,      σύμφωνα με την  149/2023 απόφαση του Δ.Σ.

(Πληροφορίες:Κολτσίδας Δημήτριος)

-//-

  1. 5.

Ενδοδικαστική Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς και ορισμός δικηγόρου, από την, με Αριθ. κατάθεσης ΑΓ743/21-12-2023, αγωγή της «ΤΟΠ ΒΙΖΙΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με δ.τ. “TOP VISION Ε.Π.Ε.” κατά του Δήμου Γρεβενών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού Εισηγητή, για όποτε οριστεί δικάσιμος, καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο, προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του Δήμου Γρεβενών.

(Πληροφορίες:Κλεισιάρη Γεωργία)

-//-

  1. 6.

Ενδοδικαστική Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς και ορισμός δικηγόρου από την αγωγή με Αριθ. κατάθεσης ΑΓ691/23-11-2023 σε συμβούλιο της ανωτέρω διαφοράς από αγωγή του ΝΤΑΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατά του ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την εκτέλεση των προφορικών διοικητικών συμβάσεων παροχής υπηρεσιών και πώλησης αγαθών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού Εισηγητή, για όποτε οριστεί δικάσιμος, καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο, προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του Δήμου Γρεβενών.

(Πληροφορίες:Κλεισιάρη Γεωργία)

-//-

  1. 7.

Έγκριση η μη του πρακτικού (διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και αξιολόγησης  δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για τη  «Προμήθεια Τροφίμων για τις υπηρεσίες του Δήμου και τα Νομικά πρόσωπα αυτού για τα έτη 2024-2025», με αριθμό ΕΣΗΔΗΣ 247163, με ενδεικτικό προϋπολογισμό 145.001,31€ (με ΦΠΑ) και με  αριθμό διακήρυξης 16105/13-11-2023

(Πληροφορίες:Ευδοξία Μπαζάκα)

-//-

  1. 8.

Ορισμός Δικηγόρου του Πρωτοδικείου Αθηνών για τον προσδιορισμό και συζήτηση της Ασκηθείσας Αναίρεσης κατά της απόφασης 33/2023 & 34/2023 του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας και την διενέργεια όσων απαιτούνται για την ολοκλήρωση των άνω εντολών στον Άρειο Πάγο και στα πλαίσια των διατάξεων του ΚΠολΔ περί αναίρεσης (άρ.552 έως 582), προκειμένου να εξυπηρετηθούν πλήρως και επαρκώς τα συμφέροντα του Δήμου. (Πληροφορίες:Κλεισιάρη Γεωργία)

-//-

  1. 9.

Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθ.33/2023 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού (Πληροφορίες:Κλεισιάρη Γεωργία)

-//-

  1. 10.

Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθ.34/2023 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού (Πληροφορίες:Κλεισιάρη Γεωργία)

-//-

  1. 11.

Εισηγητική έκθεση Δ΄ τριμήνου του έτους 2023 προς την Δημοτική Επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

(Πληροφορίες:Ντίνα Ζιώγα)

-//-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. 12.

Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2021)»

(Πληροφορίες:Αγριμάκης Ρούσος)

Σκόδρας Ρήγας

  1. 13.

Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου :«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ»

(Πληροφορίες:Ματεντζίδης Ιωάννης)

-//-

  1. Έ

Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου:«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2021)» (Πληροφορίες:Ματεντζίδης Ιωάννης)

-//-

  1. 15.

Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ ΟΔΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2020)» (Πληροφορίες:Ματεντζίδης Ιωάννης)

-//-

  1. 16.

Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΡΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΤΣΙΚΟΥ» (Πληροφορίες:Κοπάνας Απόστολος)

-//-

  1. 17.

Έγκριση Παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΈΤΟΥΣ 2019)», με Α.Μ. 132/2018.

(Πληροφορίες:Λιούζα Ευαγγελία)

-//-

  1. 18.

Έγκριση Πρωτοκόλλου ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Παραλαβής του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2ΟΥ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»(Πληροφορίες:Κοπάνας Απόστολος)

-//-

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

 Κυριάκος  Ταταρίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

Attachments:
Download this file (Πρόσκληση 04-2024.doc)Πρόσκληση 04-2024.doc[ ]272 Kb

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ












Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας


Πλατεία Ελευθερίας Γρεβενά